Godmorgon bloggvärlden..

Vaknade för ungefär 2 timmar sen, har haft fullt upp med att tjocka mej ;)
Lite senare drar jag nog t ung08 , ska ba duscha o fixa mej så får vi se vart jag tar vägen!
Igår var jag med en maasssaa skööna människor och hade kul vid flaten hehe :)

Vet absolut inte vad jag ska ha på mej, så har typ sprungit runt som en höna och letat efter saker att ha på mej, men har fortf nt kommit fram t ngt.. hehe aja det löser sej! Skriver fortfarande från mammas dator eftersom min egen är hos pappa och eftersom den typ är halvtrasig... -.-'  Pallar nt skriva nå mer, har inget intressant att säga mera.. Pussheejj!


Egengjord bananansiktsmask

Mosa upp en banan, tillsätt några droppar olivolja om du har mycket torr hud, och gnid den på ditt rena ansikte. Tillåta att sitta i 5-10 min, tvätta sedan bort. Njut sedan av den uppfriskande känslan ;))

Sista tiden av lovet..

Snabb uppdatering..
 
Hade askul med lite folk igår, idag pajade jag halvt min dator (den går inte att öppna o stänga för då "hoppar den ur led") xD Men den funkar iaf... Nevermiind för tillfället iaf... ASDFgH JOOO...
Nästa sommar ska jag försöka åka till thailand o hälsa på en av mina bästa vänner som nu bor därnere. Denna sommaren har vart gryym trots allt jävla regnande o bajsväder, helt enkelt bäst fuucckkkeerrrss hehe , är typ vit som ett spöke, hoppas jag inte är den enda! Lonneeerrr :')) Imorgon/idag ska jag träffa älsklingen så jag vill vara liite utvilad om det nt är för mkt begärt kära läsare :') PUUUUSSSS,  Sitter tyvärr med mammas dator så har ingaa bilder, men det får ni nöja er med för stunden! PUSSSSSSS (det står PUUUUSSSSS flera ggr för att jag skulle mindfuckka er hehhe) NATTTTIII !


RSS 2.0