Tisdag

Hej bloggeenn !

Förlåt för att ja nt har bloggat på ett tag men tog en paus typ. Har gjort grymt mycket de senaste veckorna så jaa jag orkar knappt förklara allt haha. I lördags var jag i nynäs, i söndags var jag hemma o gick ut ett tag o solade osv, igår var jag i skolan hela dagen och jaaa... 
Har typ vart sjuk oxå sen förra veckan så har nt haft ork/lust att blogga, ber om ursäkkkt för deeet ! 

Är så grymt lycklig i detta momenttt så det går inte att beskriva ! 


Ser muppad ut men bjuder på den okok. Puuuussss

GODNATT!

Hej bloggenn! Förlåt för att jag inte har bloggat men under långhelgen har jag gjoort väldigt mkt, i torsdags var jag med Sofia, under kvällen träffade jag några andra, sen i fredags på morgonen träffade jag Sofia snabbt igen, på lördagen drog jag till nynäs till min kusin o firade min morbror och träffa en massa sköna personer som jag hade askuul meeed! Idag är det söndag igeen dåå och har inte sovit mer än 6 timmar på 3 dygn så tänker gå och lägga mej.. NUNUNU så att jag orkar upp till skolan imorgon!


PPPUUUSSSSSSSSS , hoppas eran ledighet har varit lika underbar som min !




Förlåtförlåt

hann inte blogga igår, och hinner inte nu heller, försöker blogga senare för nu ska jag hinna med en buss ! PUUUSSSS

Har tråkigt..

Sitter hemma , lyssnar på musik typ dansar och håller på att kolla/redigera bilder :) 
Ska plugga som jag sa, måste bara ta mej tiden till deeet! 
Sen ska jag påbörja ett nytt header projekt, blir aldrig heelt nöjd hehe x') 


Före


Efteeer hehe , länge seen jag redigerade något så har typ glömt bort hälften tror jag, meen ja det får duga hehe :)

Tisdag, engelska lektionen.

Sitter på min engelska lektion nu, vår lärare ändrar sej hela tiden och vi har typ fått vara i datasalen varenda lektion i två veckor, och jag har fortf inte gjort ngt alls typ !
Ska skicka det jag har gjort, vilket är typ skrivit en rubrik till min mail och jobba på som faasen hemifrån när jag kommer hem hehe :)

Har haft en asbra dag idag :) GRYYMT , ska försöka skriva lite på de sista 10 minutrarnaaa !

PPPUUUUSSSSS

Suuuccckkk.

Kom hem för längesen , somnade och har varit skiiittrött sen jag kom hem. Imorgon har jag nationella i matte wiisshh mee luuckk ! Hoppas verkligen att det går bra ! 
Var över hos pappa och hämtade hans xperia eftersom jag som vanligt lyckades ha sönder min telefon på ett konstigt sätt. 

Nu ska jag plugga lite o fixa mej i ordning så jag är klar sen hehe ! 


PPPUUUUUUSSSSSSSS

Söndag

Hemma igen nu från en uunderbaar dag med bruudarna ! :) 
Har ätit grymt mkt gott, vi grillade o käkade en massa bak-saker o aa underbart ! 

Nu sitter jag här och är typ död, har ätit sjuukt mkt och är grymt trött hehe !
Imorgon börjar jag 12:30 med orientering, skönt med sovmorgon och så slutar vi en timme tidigare än i vanliga fall, gryyyymt ! Nu ska jag göra annat! 

Sniigga cheyer ! 


Glaad cheeyy. 


Heheee ! :D


The whoole creeew ! hehe !

Sooovaa.

Nu ska jag nog gå o lägga mej, är grymt trött och måste vända tbx på dygnet som jag vänt heelt på, sen är det tre skoldagar och efter det ledigt med långhelg igen, lyyyx. Har inte hänt så mycket efter att jag gick och handlade, äckligt regn väder ute osv så har bara suttit inne o typ tjockat mej haha! 

Imorgon blire grilla ute med brudarna o bara chilla, tills dess ska jag sova och vila ut mej så jag orkaar!

Puusss o gooodnaaatt.

Lördag

Hann inte blogga härifrån lägenheten igår så gör det nu! 
Hade det grymt mysigt med mamma på kvällen, vi kollade på the notebook.. Sssooom var braaoo o käkade god mat osvosv. Sen drog jag ut en liten stund.. 
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade ganska sent, satte på en ansiktsmask och badade ! Asnice. 
Snart ska jag gå och handla så vi kan göra mat, pappa ska komma upp med lite grejer och äta här med oss, hoppas det blir niice ! 

Grymt uppfriiskande ! Hehe ! :D 

Det börjaar likna ngtt ! :)

PPPUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSS

Fredag

Vi hade tydligen en till engelska lektion i datasalen så här sittteer jag med Matilda o Lena o kollar på roliga bilder, Lena visar limousinen vi ska ha t balen, och Matilda funny thingiiieesss !

tgbrsdrr / Lena..

Nu orkar ja nt blogga mer för stunden ! Kolla in senare hehe ! ^^

PPPPUUUUUUUUUSSSSSSSSSSS

Hemma ?

Är i huset nu, det känns annorlunda att säga hem till en lägenhet eftersom jag bott på samma ställe hela livet haha. Spännande ! 

Imorgon ska vi sova där för första ? gången i lägenheten.. Det är inte första gången jag sover där, det var min brorsas lägenhet innan och har sovit där, men det är första gången jag sover där när ah ni fattar x')
Nu ska jag göra mej i ordning för att sova, ladda ner några filmer som jag ska ha imorgon och hoppas på att mormor kommer ihåg att ta med sitt mobila bredband så jag kan sitta vid datorn i lägenheten oxå? 

Gryymt, hoppas ni har haft en bra dag ! 

PPPPPUUUUUUUUUSSSSS

Engelska

Sitter på min engelska lektion nu, efter skolan ska jag sola, asnice väder ute ! 17 graderr o vindstilla med blå himmel och soool! Ska steeka hela sommaren på balkongen, UNDERBAART!
Ska fortsätta skriva om författaren till treasure island till våååårat engelska projekt, sista gången i datasalen och jag har inte ens börjat!!

PUUUUUUUUSSSSS

Torsdag

Försov mej, hinner inte blogga så mycket för jag måste hinna äta frukost och sen ta bussen! 
Igår fixade jag o mamma i lägenheten, är där typ varenda dag nu och vi planerar att flytta in helt imorgon! 
Spännandeee ! 

Ha en bra dag !

PPPPPUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSS



Tisdag

Helluuuu! 
Idag har det väl nt hänt så mkt, var inte i skolan på hela dagen typ , en liiten stund bara. 
Träffade Bella min beebis som ja inte har träffat på ett år ordentliigt nu! Det var jävligt roligt har saknat henne så grymt myycket o samtidigt var ja med E o Patrik :)) Schhööna människor, mina älsklingsbebisarrr ! 
Efter jag vart med dom drog jag till lägenheten som de har jobbat stenhårt med, allt är uppmonterat osv bilder kmr väl i ngt inlägg , ska upp o fota föörst ;)) 


Måste dra nu men ha det gryyymt ! :') PUUUUUUUSSSS

Måndag

Hade en bra dag idag i skoolan, första gången ? HAHA 
Vi orienterade på sista lektionen, det var faktiskt ganska chiiill, sen efter det var jag med lena Sofia o Suher, vi hade obeskrivligt kul med majs, en termometer, två skedar och en aluminium skål + skog. HAHAH BÄSTA ! 
Har nt haft sådär kul på länge aso x'D 

Nu sitter jag hemma, har precis käkat middag och känner mej nöjd för att jag klarade mitt prov jag gjorde idag whoop! Fundeerar på att gå ut o springa lr göra ngt, hyyypemooddee.

Mitt nya rum bitches ! :')


Lördag

Kom hem för en liten srund sen, har vart i lägenheten o pluggat, den är så gott som tom men jag blir iaf nt distraherad av ngt där , bra miljö att plugga i. 
Käkade nyss kebeb från palmyra, MUMS ! 

Vet nt vad jag ska hitta på men det blir väl utgång senare ! 

PUSSS.

Torsdag

Idag har det inte hänt så mkt, sitter på engelskan i skolan nu. Vi ska göra något på datorerna eller läsa vår bok, men jag gör det hemma bara för jag kan inte koncentrera mej.
Har ett möte efter denna lektionen och sen drar jag till älsklingsbebisen dirreeekt efter!

Köpte en ansiktsmask igår, när jag har lite mer pengar ska jag nog ha en spakväll hemma, mysigt.

Nu ska jag fortsätta snacka med lite folk hära i klassrummet.


PPPUUUUSSSSSSSSS

Onsdag

Lite kort om dagen - Var i skolan, gjorde nationella i matte på morgonen, sen som vanligt, efter skolan drog jag med Matilda hem till mej och efter det drog vi till farsta, köpte presenter till Camilla eftersom jag inte hann göra det innan jag skulle vara därraa ;)) Sen efter det drog ja tbx till skolan o satt där o pluggade osv, sen drog ja o kollade på lägenheteen mamma har köpppttt, (mina föräldrar ska skiljas.) 

-Valborg


-Kungsan

Hemma hos Sofia

Häällu, vaknade vid typ 3 tiden idag, käkade och fixade sen drog jag direkt till Sofia, vi har suttit ute på hennes studsmatta o pluggat o chillat i solen Hanna kom oxå efter ett litet tag så de naaiis, grymt fint väddeerr ! Älskkaaa !
När jag kommer hem blir det väl äta och sova för är grymt seg från igår haha, kom hem vid 3 lr 4 på morgonen :')
Hade grymt kul iaf. Ska vara lite social med de andra nu, bloggar kanske mer när jag kommer hem men det beror på hur mkt klockan blir haha, har nationella i matte på morgonen direkt när vi börjar så vi får seee !
Ha en bra dag !
PUUUSSSS

RSS 2.0