Godmorgon!

Vaknade nyss, mamma hade gjort en jordgubbssmoothie t mej av icke frysta jordgubbar ! MUMS! 
Ska duscha snabbt och sen ska jag dra till E, vi ska sola o bara chilla i guess, kolla i ngt centrum kanske, shoppiinggaalleeenn! :) 


hahahha efterblivna är vi, men det gillas!

PUSS

Tillbaka?

Tappade lusten för att blogga heelt, har haft så grymt mycket att göra under lovet nu så har inte haft tid heller, men nu börjar jag sakta men säkert igen så får vi se hur det går med det! Hade kul i borås, många fina stunder med släktingarna och massa mat och onyttigheter, men det syns inte på mej eftersom jag är gryy hahha! :) Har mest vart med min kille sen jag kom hem ;) Idag var jag med E. Det var grymt länge sen vi träffades! 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog dra till E igen, shoppa, kanske sola om det blir fint väder ? O bara njuuta av liivet ! hehe :'D
Hoppas ni har haft en grym sommar än sålänge! Juni har ju gått grymt fort och det har inte ens kännts som sommar, hoppas det ändras VILL HA EN MASSA SOL SÅ SNÄLLA GE MEJ! Nu ska jag nog sova. Godnatt !


Ser ut som en ren.. ?

PUUUUUSSSSS !

(ska nog byta bloggnamn till ngt bättre snart, har så dålig fantasi så vet inte vad ännu men jaa det får väl ta sin lilla tid. . .)

Packat och klart.... ?

Tänkte börja packa inför redan till borås för några timmar sedan, men jaa det har inte ens påbörjats. 
Ska gå och lägga mej nu för imorgon blir en lååång dag ! 

PUUUUSSSSSSSSSSS

Tillbaka i bloggvärldeen !

Har inte bloggat på ett bra tag nu, har haft fullt upp med att fixa det sista i skolan och att göra en massa annat helt enkelt .. Tonade håret till balen, färgen har börjat gå ut lite nu men på bilden nedanför kan ni se hur det såg ut ! :) Blev grymt nöjd!
Igår fick jag mitt sommarlov, gryyymt ! Ska åka till borås i en vecka frånomed imorgon o jaa sen händer det väl inte så mkt intressant, va ute hela natten igår o hade kul med kompisar asnice! 
Tror jag ska jag fixa med annat nu, ha det så bra sålänge ! 

¨
PPPUUUUUSSSSSSS

RSS 2.0